Ohje

Virallinen tehtävän kuvaus: Haamu kummittelee Lumbridgen hautuumaalla. Lumbridgen Saradomin kirkon pappi haluaa sinun keksivän tavan, jolla pääsee siitä eroon

Julkaisupäivä: Ei tiedossa

Aloitus: Puhu Lumbridgen kirkon papille

Vaikeus: *****

Pituus: Lyhyt

Vain P2P-pelaajille: Ei

Vaatimukset: Ei vaatimuksia

Tarvittavat tavarat: Ei tarvittavia tavaroita

                               Ohje

  1. Isä Aereck (Father Aereck)
  2. Isä Urhney (Father Urhney)
  3. Haamu (Ghost)
  4. Velhojen torni, jossa pääkallo oli ennen

Puhu Isä Aereckin (1) kanssa. Hän sanoo, että hautuumaalla kummittelee haamu, joka on ajettava pois. Mene hautuumaalle ja puhu haamulle, jolloin se alkaa huutaa "woo woo woo", etkä ymmärrä mitään.

Mene takaisin Isä Aereckin luo. Hän lähettää sinut käymään Isä Urhneyn (2) luona Lumbridgen suolla. Mene hautuumaalta suolle ja suolla olevaan taloon, joka on hiilikaivoksesta länteen. Puhu siellä Isä Urhneyn kanssa saadaksesi Ghostspeak Amuletin.

Saatuasi amuletin, mene takaisin Lumbridgen hautausmaalle (3) ja puhu haamun kanssa. Hän haluaa, että tuot hänen pääkallonsa takaisin.

Pääkallo on itään Lumbridgen kaivoksesta. Pääkallo on kiven alla. Silloin, kun otat kallon pois, taistelutason 13 luuranko (Skeleton) hyökkää kimppuusi, tapa se tai juokse pois tämän vastustajan ei pitäisi iskeä edes 1 sen voima on sama kuin kanalla vaikka sillä näyttäää olevan Earth Strike käytössä.

Palaa hautausmaalle ja puhu haamun kanssa. Laita pääkallo arkkuun. Nyt haamu voi vihdoinkin levätä rauhassa.

          Palkkio